Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Crveni šumadijski zmaj još uvek nije prodat: Vlasnik ne odustaje da za „skalu 55“ uzme preko četiri hiljade evra

post-title


Knić – Već danima na jednom sajtu  polovnih automobila na prodaju je ponuđena „skala 55“ stara 12 godina koja košta neverovatnih  4.250 evra. Cena joj je fiksna, pa nema ni cent gore, ni cent dole. Iako je za mnoge ova tražena količina novca potpuno nerealna, vlasnik ne odustaje i istrajan je u svojoj nameri da „crvenog zmaja“ proda za nekoliko hiljada evra.

„Svaka roba ima svog kupca i neću smanjivati cenu jer sam siguran da taj automobil toliko vredi. On kao da je izašao sa trake, potpuno očuvan i u odličnom stanju, prešao oko 20.000 kilometara. Bolje će ovaj automobil da služi nego neki strani. Svako ima svoje mišljenje, a moje je  da ovaj automobil vredi baš ovoliko i siguran sam da će biti prodat. Ne znam zašto je moj oglas privukao toliku pažnju, kad imate i juga kabrioleta koji košta preko sedam hiljada evra. Postoje ljudi koji su emotivno vezani za ovakva domaća vozila i njima to nije ogromna cifra“, rekao je u telefonskom razgovaru vlasnik crvene „skale 55“ za RINU.

Sa druge strane, oni koji se razumeju u automobile, popravljaju ih i prodaju kažu da je cena poprilično visoka i da bi bila opravdana samo ako se radi o oldtajmeru.

„Taj automobil nije koštao više od sedam hiljada ni nov kad je izašao iz fabrike. Radi se o poslednjim modelima koji su proizvedeni 2008. godine, kvalitetni su, ali ipak ne znam, da li vrede baš tu količinu novca. Jedino ako je prešao izrazito malu kilometražu, onda samo tad vlasnik može da očekuje taj novac. Mada, ne znam ko bi za preko četiri hiljade evra kupio zastavu, kad može kupiti audija, mercedesa..“, rekao je Dragan Vlašković, automehaničar iz Čačka.

Imajući u vidu da je cena možda visoka i sam vlasnik je na kraju oglasa napisao da nema greške u oglasu i da se jave samo zainteresovani za kupovinu. Ostaje da se vidi da li ima još onih koji cene stari kvalitet i srpsku poroizvodnju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar