Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nastavljeno suđenje za ubistvo Miloša Mileusnića: Neđeljko se pre zločina opijao Pelinkovcem

post-title


Suđenje Neđeljku Đuroviću, koji se tereti za brutalno ubistvo Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka, nastavljeno je danas u Višem sudu saslušanjem veštaka medicinske struke Branko Mandić, koji je istakao da je optuženi bio u stanju lake opijenosti.

On je istakao i da je u međuvremenu upoznat sa odbranom okrivljenog koji je istakao da je te noći, neposredno pre zločina, pio alkohol. 

- Upoznao sam se sa njegovom odbranom u kojoj je istakao da je te noći popio 5,6 čaša pelinkovca. Mogu da zaključim na osnovu toga da je bio u stanju alkoholne opijenosti, ali ne stepenu alkoholisanosti. Reč je o jednostavnoj alkoholnoj opijenosti - rekao je veštak. 

Na pretresu su izvršen uvid u iskaze svedoka tokom postupka, među kojima je i iskaz Gorana Mileusnića, oca ubijenog mladića, kao i Filipa Bjelića, koji je bio Milošev cimer. 

Pretres je potom odložen, jer se dva svedoka nisu pojavila, a naredni je zakazan za 18. januar. 

Na suđenju je bio i otac ubijenog mladića, ali i brojni prijatelji koji prisustvuju svakom pretresu. 

Podsetimo, student Miloš Mileusnić ubijen u noći između 26. i 27. januara 2019. godine na pločniku zgrade u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Napadač je tada mladiću prišao i iz čistog mira izbo ga nožem nasmrt.

Ubrzo nakon zločina, Đurović je dobio nadimak "ubica s Tvitera", jer je navodno, a kako su mediji pisali, nakon hapšenja u policiji rekao da je dane i noći provodio na Tviteru da je bio nezadovoljan svojim životom.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar