Čajetina – U masovnoj tuči koja se sinoć dogodila na Zlatiboru  povređena su va mladića, koji su preveženi u Opštu bolnicu u Užicu.

„Primljena su dva mladića, jedan 27 i drugi 20 godina sa povredama na glavi. Prvi je odbio pregled i otišao, a drugi je pregledan u našoj zdravstvenoj ustanovi nakon čega je prebačen u Urgentni centar u Beograd, gde će biti nastavljeno njegovo lečenje“, izjavila je za RINU, Danijela Vasiljević, pr užičke bolnice.

Dvadestogodišnji  A.K. ima krvarenje na mozgu i polomljene kosti lica.

Kako agencija RINA nezvanično saznaje, ispred jednog od kafića u centru Zlatibora došlo je do sukoba između grupe lokalnih mladića sa grupom turista.

„Lokal je radio duže nego što je predviđeno i policija je došla i rasterala goste. Mladići su bili vidno u pijanom stanju, sukob je nastao još i unutar lokala, a kasnije su svađu nastavili ispred. Ovakve situacije se sve češće dešavuju, objekti ili ne rade ili rade ograničeno i onda se organizuju žurke „na crno“ i apartmani su praktično demolirani, često se dešavaju tuče“, rekao je jedan od očevidaca sa Zlatibora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here