Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nesvakidašnja taksi vožnja u Čačku: Povređenoj ženi humani građani pomogli na licu mesta (FOTO)

post-title


Čačak – U popodnevnim satima u centru Čačka nasred ulice prolaznici su zatekli krvavu, povređenu i iscepanu ženu i ponudili joj pomoć. Prema njihovim rečima bila je vidno uznemirena i uplašena. Nakon što je odbila da dođe Hitna pomoć, pozvali su taksi koji bi je odvezao do kuće.

Foto: RINA

Taksista Milan Vučković, poznatiji po nadimku Trambolina, kada se uputio na zadatu adresu zatekao ju je kako stoji sa još jednom ženskom osobom.

„Imala je modrice po sebi i posekotine, nisam puno zapitkivao, a ova druga žena koja je stajala sa njom mi je platila vožnju do obližnjeg sela. Kako sam razumeo, povrđena je imala problem sa bivšim mužem koji joj ne da da vidi decu i nekoliko sati je provela u policiji“, izjavio je za RINU ovaj čačanski taksista.

Foto: RINA

Ono što ga je iznenadilo, kako kaže, jeste human potez žene koja je platila vožnju iako je prvi put u životu videla povređenu.

„Ona me je zaista oduševila. Živimo u takvom vremenu da ljudi prolaze jedni pored drugih ne obazirujući se, a ova humana osoba je nije zaobišla kako to obično biva, već je zastala, saslušala, pozvala joj taksi i platila vožnju. To pokazuje da među nama ima još uvek solidarnosti i da brinemo jedni od drugima. Dugo sam u ovom poslu i ovakve situacije se vrlo retko dešavaju, da neko izdvoji novac za vožnju osobi koju vidi prvi put u životu“, izjavio je Milan.

Ni on nije hteo da ostane dužan i kad je čuo da je potpuno nepoznata osoba platila vožnju ženi u nevolji povao je dotičnu gospođu čiji je broj pronašo preko kol centra.

„Tek kasnije sam čuo da se one uopšte ne poznaju. Rekao sam joj da dok god ja radim kao taksista od mene ima sve vreme besplatne vožnje“, poručio je Milan.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar