Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novogodišnji paketići za korisnike Centra za socijalni rad opštine Lučani

post-title


Centar za socijalni rad opštine Lučani u Guči je za decu uzrasta do 12 godina, korisnike novčanih socijalnih davanja,obezbedio i podelio 82 paketića za srećne nastupajuće praznike. Za dva deteta je poklon u novcu obezbeđen od strane darodavca, preduzeća „Leteća četka“ iz Guče.

Ovom prilikom Centar se zahvaljuje svima onima koji su u toku ove „teške“ godine imali razumevanja za probleme stanovništva opštine Lučani darujući deo svog znanja, umenja ili sredstava.„Centar je 8. decembra obeležio 40 godina rada i postojanja, ovoga puta u skromnim radnim uslovima.

U godini koju su pojeli virusi ustanova je obavljala svoju delatnost bez prestanka i prekida, a malobrojni zaposleni su bili na usluzi građanima sve vreme. Uz sve to je i renoviran poslovni prostor uz pomoć sredstava Ministarstva energetike i lokalne samouprave, a nabavljena su i dva nova službena automobila posredstvom Opštine Lučani i Ministarstva za demografiju i populacionu politiku.

U godini brojnih gubitaka, odustajanja, neizvesnosti i iščekivanja ostali smo mobilisani i motivisani verujući da je bolje vreme pred nama, da ljudi mogu biti i bolji i razumniji, da će izaći iz svojih egocentričnih ljuštura, jer vreme nezgoda je vreme kada je svakome potrebna podrška, ma kako jak bio”, rekla je direktorka Centra za socijalni rad, Natalija Darković.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar