Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nećete verovati: Tri neverovatne priče koje će zadiviti Srbiju

post-title


Čačak - Ne postoji Srbin koji ne zna ko je vojvoda Živojin Mišić, junak Prvog svetskog rata, i svi znaju za njegovog sina Aleksandra, oficira Srpske vojske kojem Nemci u Drugom svetskom ratu na pravdi boga uzeše život.
Ali, sigurno niste znali da u zavičajnom Struganiku pod istim krovom i opet na mršavoj prljuši, žive, rade i rastu još jedan Živojin Mišić i njegov naslednik Aleksa.
Samo što ovi novi Mišići direktni potomci srpskog vojvode nisu pripasali sablje već se dohvatili krampova i ćuskija, i ćutke radeći težačke poslove u kamenolomu.
­­­­­­­­­­­­­
Verovatno ste čuli za Bumbarevo brdo, na pola puta, između Knića i Kragujevca. Upravo tamo jedna dvanestogodišnja Milica dočekaće trinaestu zimu u trošnoj kući, ispunjenoj promajom i nemaštinom. I nećete verovati da postoji dete koje u tim godinama brine o ocu i majci umesto obrnuto. I kakav bi to sevap bio kada bi možda neku narednu zimu imala siguran krov nad glavom !

Glumca Žarka Lazića verovatno znate sa malih ekrana, ali on nije običan glumac, on je i voditelj i veoma uspešan građevinski radnik. I nećete verovati, do sada je u toj trostrukoj ulozi sagradio čak 37 domova za srpsku nejač i sirotinju. Zbog toga će, nesumnjivo, ući u anale glume, novinarstva i građevinarstva i to zasluženo.

Kažu da je Boban Stublinac nedaleko od Obrenovca sjajan violinista i tvrde još bolji čovek, a nećete verovati svirao je već sa šest godina a danas sa 40 „razvaljuje” po Evropi.

Novo izdanje emisije „Nećete verovati”, na programu je večeras u 19 časova na Tv Prva



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar