U četvrtak je u Beogradu od posledica korona virusa preminuo specijalista opšte stomatologije dr Mladen Urošević, dugogodišnji radnik stomatološke službe Doma zdravlja Čačak.

Bio je divan čovek, izuzetan stomatolog, navodi se u oproštajnom pismu njegovih prijatelja.

“Želim u ovih par rečenica da ga pomenem, jer zaslužio je Mlađo i zadužio nas za mnogo više od toga. Ne želim o njegovoj stručnosti da pišem, jer nisam ja za to kompetentna.  O tome ce nadam se govoriti oni koji su stručni za to” – kaže se između ostalog.

Doktor Mladen Urošević rođen je 03.08.1961. a preminuo je od posledica korona virusa 24.12.2020.  i ostavio nas u neverici da tugujemo za njim.

Tiho i čak nedopustivo nečujno, otisao je zauvek, bas kako je i živeo.

Vreme, ovakvo kakvo je, ne dozvoljava nikome, pa ni njemu, dostojanstven ispraćaj. Upravo zbog te tišine koja traje već skoro godinu dana, zbog tišine kojom ispraćamo u večnost ljude koje prerano i tragično gubimo, ispisujem ove redove, ovako na brzinu, da se svi oni nikada ne zaborave” – kaže se u pismu koje nam je poslala Ljiljana Petrović. 

I da, nije fraza, definitivno odlaze najbolji među nama. 

Posvećeno dr Mladenu Uroševiću
03.08.1961.  –  24.12.2020.

1 KOMENTAR

  1. Zalosno, poznavala sam ga, bio je izuzetan stomatolg, a pre svega dobar čovek, nemam reci da opisem tugu. Neka mu laka zelja i neka ga Andjeli cuvaju. Saucesce porodici. 😪

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here