Gornji Milanovac – Sneg već satima pada na području opštine Gornji Milanovac, a u selima na obroncima planine Suvobor već je formiran snežni pokrivač od nekoliko centimetara.

Ovo područje, prethodnih godina bivalo je često zavejano sa prvim snegovima,a domaćinstva odsečena od sveta. Da se to ne bi ponavljalo formiran je poseban ogranak u JP za izgradnju u Gornjem Milanovcu, čije sedište je u Pranjanima.

” Deset sela od Gojne Gore do Teočina održava novoformirani ogranak u selu Pranjani koji je od jutros na terenu i već je  u prvim zimskim danima opravdao potrebu da u ovim planinskim krajevima postoji jedna ovakva služba održavanja “, rekao je za RINU Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

 On je dodao da će JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac, do 15. marta čistiti  saobraćajnice na gradskom i seoskom području milanovačke opštine i da je  potpuno spremno za zimsku sezonu.

 “Raspolažemo sa komplet mehanizacijom od kamiona, preko skipova do traktora. Posipni materijal se već nalazi u našem magacinu, tako da je spremno 250 tona soli i 2000 tona rizle. Uz to imamo i 70 tona šljak

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here