Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarna licitacija za malu Jovanu Čutović iz Čačka (FOTO)

post-title


Jovana je rođena kao zdrava devojčica, mlađe dete u porodici. Razvoj i napredak su tekli normalno sve do navršenih osamnaest meseci. Od tada prestaje da izgovara prve reči i postaje nezainteresovana za okolinu.

Ne spava redovno, a do tada omiljene igre sa setrom i roditeljima, postaju joj nezanimljive.

Javljaju se problemi u ishrani, snu, komunikaciji sa okolinom. Posle mnogo straha, konsultacija, pregleda i neizvesnosti Jovana dobija dijagnozu autizam.

Roditelji godinama redovno rade sa njom i vode je na terapijske tretmane logopeda i defektologa. Cela porodica prilagođava svoj ritam njenim potrebama, uz veliki trud da ispune redovne školske i poslovne aktivnosti. Pohađa redovan vrtić.

Čačanka Ivona Radojević je na FB grupi Budi human - humanitarne licitacije pokrenula licitaciju koja traje 24 časa, a svi zainteresovani se nadmeću za Božićnu kućicu.

Evo linka do licitacije: https://www.facebook.com/groups/924674254648567/permalink/1133556140427043/

Ukoliko niste član grupe, najpre se pridružite ovoj humanitarnoj grupi pa onda uzmite učešće.

Ova svetleca Bozicna kucica (svetlo je na baterije, pa moze dugo trajati; dimenzije 15cm×17cmx19cm) napravljena je sa puno ljubavi u nadi da ce nasoj mladoj sugradjanki, Jovani, pomoci da dobije neophodnu medicinsku pomoc kako bi progovorila. Sa ponosom mogu da kazem da su se gradjani naseg predivnog grada, Cacka, u prethodnim humanitarnim akcijama pokazali kao nesebicni, humani ljudi puni saosecajnosti i podrske onima kojima je to najpotrebnije. Sad, dragi Cacani, vreme je da, jos jednom, ujedinimo snage kako bi nasoj Joci pomogli da ima srecno detinjstvo. ❤

Pocetna cena ove divne svetlece Bozicne kucice je 1200 dinara.

Licitacija traje do 28.12.20. godine do 17h.

Pokazimo koliko mozemo da postignemo zajedno. ?? Ulepsajmo praznicne trenutke Jovani i njenoj porodici.

Evo kako još možete pomoći maloj Jovani Čutović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar