Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Donacija od 600 kontejnera za JKP "Komunalac" u Lučanima

post-title


Rođeni Lučanac, Miroslav Petrović, koji duži niz godina živi i radi u Danskoj, ponovo je pokazao svoju humanost i želju da pomogne svojim sugrađanima.

U opštinu Lučani stigla je donacija u njegovoj organizaciji u vidu 600 kontejnera.

„Stupio sam u kontakt sa gospodinom Lars T. Hansenom, koji radi u firmi „Odense Renovation“ i koji se ranije bavio sličnim donacijama. Predložio sam mu da, ukoliko je moguće, jednu donaciju kontejnera organizujemo za moj rodni kraj. Obavestio sam lokalnu samoupravu o svojim namerama, kao i direktora JKP “Komunalac“, Zorana Vučićevića, koji su oduševljeno prihvatili moj predlog“, istakao je Petrović. Oko 600 kontejnera od poliestera, spakovanih u 4 kamiona, poslati su za Lučane. Organizacija transporta je, takođe, realizovana od strane donatora, tako da opština Lučani nije imala dodatnih troškova.

„Kada se situacija sa pandemijom virusa korona stabilizuje, nameravam da sa gospodinom Lars T. Hansenom lično dođem u Lučane, kako bismo sagledali mogućnosti za nastavak saradnje sa lokalnom samoupravom. Želja i potreba da pomognem svojim sugrađanima, ponovo me je podstakla na ovakvu akciju. Iskreno se nadam da će ova donacija pomoći da naš kraj bude čistiji i uređeniji i da će probuditi svest kod ljudi o očuvanju lepote koja ih okružuje“, rekao je za radio „D“, Miroslav Petrović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar