Nakon proslave Nove godine poginulo je osam mladih koji su se najverovantije ugušili od plina, a sada su objavljena i njihova imena.

Kako piše „Večernji.ba“, usled gušenja plinom u vikendici smrtno su stradali Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima kod Posušja, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj, nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu, nastanjena u mestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu nastanjena u Vrpolju, Posušje i Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru nastanjen u mestu Batin, Posušje.

Njihova tela pronađena su jutros, nakon čega je alarmirana policija.

Na licu mesta su članovi porodica nastradalih, Zdenko Ćosić, premijer Zapadno-hercegovačkog kantona i Milan Galić, komesara MUP-a ZHK.

Podsećamo, tela tinejdžera su pronašle komšije iz susedne vikendice kojima je bilo sumljivo zašto ne izlaze iz kuće u kojoj su slavili Novu godinu. Kada su polupali prozor i ušli u kuću zatekli su stravičan prizor.

Član predsedništva BiH Željko Komšić tražio je da se u BiH proglasi Dan žalosti zbog ove užasne tragedije na početku 2021. godine. U Posušju danas nisu radili ugostiteljski objekti, dok su zastave bile spuštene na pola koplja.

Blic

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here