Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Da li ste gledali Čačanina Vladimira Jocovića u epizodi nove serije "Kamiondžije d.o.o"

post-title


U novoj seriji "Kamiondžije d.o.o" koja se emituje na RTS-u jednu od uloga igra i Čačanin, glumac Vladimir Jocović,

Jocović se večeras pojavio u 5. epizodi ove komedije koja je svojevrsni omaž "Kamiondžijama" iz sedamdestih godina, kako je to zamislio pisac istih scenarija, Gordan Mihić.

Inače, u seriji "Kamiondžije d.o.o"  postoji jasna razlika u odnosu na "Kamiondžije" iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. Novu seriju s podjednakim interesovanjem mogu da prate i poštovaoci prethodnih serijala, ali i nova publika, koja nije "opterećena" dogodovštinama Paje i Jareta, jer može da se poistoveti sa novim glavnim likovima, koji postavljeni u kontekst ovog vremena, postaju originalni junaci današnjice.

Serija počinje slučajnim susretom Žiće, bivšeg šofera, a potom bibliotekara u maloj seoskoj školi u okolini Uba, i Baje, vozača autobusa u gradskom saobraćajnom preduzeću u Ubu. Taj susret će u potpunosti izmeniti njihove živote.

Pošto su obojica ostali bez posla, oni su, gledajući reprizu serije "Kamiondžije" sa popularnim Čkaljom i Pavlom Vujsićem, koji su igrali Jareta i Paju, odlučili da kupe kamion i osnuju firmu za prevoz robe.

U ovom serijalu, od 20 epizoda, pored sedam glavnih uloga (a to su Žića i Baja, Žićina žena Dara, Žićin otac Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima) učestvuje više od 100 glumaca.

Žiću igra Tihomir Stanić, a Baju – Nenad Jezdić. U brojnoj glumačkoj ekipi, između ostalih, su i Branislav Zeremski, Nataša Marković, Danina Jeftić, Paulina Manov, Iva Ilinčić, Bojan Dimitrijević, Nebojša Ilić, Marko Gvero, Vladimir Jocović...

Serija je nastala u produkciji RTS-a i Telekoma Srbije, a izvršni producent je Nira Pro.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar