Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Na desetine vatrometa ispaljeno u ponoć u Čačku (VIDEO)

post-title


Čačak - Čačani su ispratili jednu od najtežih godina i dočekali novu 2021. Posle mnogo vremena izostao je tradicionalni doček na gradskom trgu i spektakularni varomet, ali građani su se pobrinuli da novogodišnji duh ipak ne izostane, pa je u ponoć "goreo" grad na Moravi, jer se u istom trenutku, tačno u ponoć ispalilo na desetine vatrometa u skoro svim naseljima.

"Želeli smo da ispratimo ovu tešku godinu kako dolikuje, da dočekamo novu u dobrom raspoloženju. Na snazi je zabrana okupljanja, svi smo ostali sa porodicom u kući i želeli smo da bar mališanama, ali i nama odraslima pričinimo malo zadovoljstvo", rekao je Vladan Mosić iz čačanskog naselja LJubić.

Praznični duh na centralni trg donelo je i nekoliko trubača, koji su sa muzikom i zvucima limenih instrumenata želeli da isprate tešku 2020. godinu.

"Ovo je 12 meseci u kojima smo najmanje zaradili, jedna od najtežih godina do sada. Ali, nadamo se da je svemu tome kraj i da će konačno od ovog januara sve krenuti na bolje", rekao je jedan od trubača.

https://youtu.be/iUEPDXNWvMk


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar