Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Aktivisti KZM Čačak paketićima obradovali porodicu Šipetić i baku Milisavku i njene dve unuke (FOTO) (VIDEO)

post-title


Kancelarija za mlade danas je posetila porodicu Šipetić iz Čačka. Majka Nevena ima troje predivne dece i teško se snalaze za život. Mi smo ih danas iznenadili sa Deda Mrazom i odneli paketiće, a njihova sreća je nemerljiva što se može primetiti na snimku. Raduju se malim stvarima, a njihova mašta nema granice, kažu aktivisti Kancelarije za mlade.

Majka Nevena kaže da joj je trenutno najpotrebnija pomoć u vidu hrane. Žive u iznajmljenoj kući. Svaka pomoć je dobro došla, pa ovim putem molimo sve dobre ljude da ovoj skromnoj porodici pomognu koliko mogu.

Deda Mraz je momak koji vozi Rikšu i ovim putem mu se zahvaljujemo što je izdvojio svoje vreme da upotpuni naše iznenađenje.

Ukoliko možete da pomognete obratite se Neveni Šipetić na broj telefona: 0649132476 .

Pored porodice Šipetić posetili smo i baku Milisavku koja živi sa dve unuke i koja je njima i otac i majka. Nedavno su baku i unuku udarila kola u naselju LJubić, a vozač je pokušao da pobegne sa lica mesta , a potom je izazvao sudar. Baka i unuka zadobile su teške telesne povrede, a sada su hvala Bogu stabilno i dobro. Volonteri KZM otišli su sa Deda Mrazom i na njihovu adresu sa paketićima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar