Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Preko dana razvedravanje, temperatura do 12 stepeni

post-title


U Srbiji se danas ujutru u nižim predelima očekuje magla ili niska oblačnost, a slaba kiša se još samo ponegde očekuje u Banatu, na istoku i jugoistoku Srbije.

Pre podne postepeno razvedravanje, sredinom dana i posle podne pretežno sunčano, osim na severu Vojvodine i po pojedinim kotlinama i dolinama reka gde će se oblačno vreme duže zadržati.

U brdsko-planinskim predelima pretežno sunčano tokom celog dana. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura od -2 do 6 C, najviša dnevna od 7 do 12 C. Tokom večeri i noći novo naoblačenje, mestimično sa kišom u zapadnim delovima Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U sredu oblačno s kišom, na planinama sa snegom, a više padavina očekuje se u drugom delu dana i u toku noći u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim predelima. U košavskom području duvaće povremeno jak jugoistočni vetar.

U četvrtak uglavnom suvo i malo hladnije, a slaba kiša ponegde se očekuje ujutru i pre podne na jugu i istoku zemlje.

Zatim, umereno i potpuno oblačno uz dalji pad temperature, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a u nižim predelima sa mešovitim padavinama - kišom i snegom.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar