Kako prenosi portal 24sedam, Igor Logvinov, član Stranke Rusa Srbije, vređao je na svom Fejsbuk profilu jednu od narodnih poslanica iz Čačka u Skupštini Srbije. Nakon teksta o istrazi u slučaju pretnji direktoru JKP Komunalac Čačak, Logvinov je uputio niz pretnji i uvreda svima koji su osudili njegovo ponašanje. Preteće i uvredljive poruke slao je i redakciji našeg portala o čemu su obavešteni nadležni organi.

On je izbacio status “Pazi šta ćutiš!” da bi posle u komentarima napisao “Naša narodna poslanica… je to uradila zato i jeste poslanik… Ona se bori za bolji Čačak… Još je samo malo kolena bole ali proći će”.

Sraman seksistički komentar

Logvinov je u komentarima najavio hajku na muža narodne poslanice, ali i na druge funkcionere.

Inače, Logvinov je zaposlen u čačanskom Crvenom krstu, a prema informacijama kojim raspolažu mediji upeten je u brojne zloupotrebe u ovoj organizaciji čime se uveliko bave istražni organi.

24sedam/MediaPortal

6 KOMENTARA

  1. Zamisli koliko moraš da budeš jadan , da ovako nisko udaraš na ženu. Pa dobro, dovoljno je biti Igor Longvinov da ovako nešto uradiš.

  2. Dokle vise? Hoce li neko stati na put ovim Logvinovima? Terorisu Cacak godinama i jos ih mi placamo iz budzeta. Reagujte ljudi!!!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here