Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dušan Miletić pred duel sa Partizanom: Ambicije nam ne manjka

post-title


U 14. kolu ABA lige košarkaši Borca će na parketu dvorane kraj Morave dočekati beogradski Partizan (subota, 17 časova, TV ARENA SPORT 1).

Biće ovo drugi duel pomenutih timova u jadranskom takmičenju. Naime, u prvom kolu regionalne lige Čačani i Beograđani su se sastali u prestonici. Tada je tim Marka Marinovića, na ogromno iznenađenje košarkaške javnosti, savladao crno-belu ekipu. Rezultat je tada glasio 78:87 (17:24; 19:25; 21:19; 21:19).

Međutim, stvari su se u međuvremenu dobrano izmenile u mnogim aspektima. Centar ekipe iz grada na Moravi Dušan Miletić ističe da je veliki problem po sve timove otkazivanje susreta zbog virusa.

,,Nedavno je trebalo da odigramo utakmicu u Hrvatskoj protiv Cibone, ali je taj meč otkazan zbog virusa, baš poput duela u Zadru. Takav razvoj događaja nas veoma ometa i prilično nam škodi. Međutim, moramo se privići i na takve situacije, jer ne možemo da utičemo na njih“, rekao je igrač Borca.

Sledi duel sa Partizanom, a upravo je Dušan Miletić jedan deo svoje karijere proveo u crno-belom dresu.

,,Čim smo se vratili iz Zagreba krenuli smo da se temeljno pripremamo za Partizan. Reč je o timu koji u poslednje vreme igra u dobrom ritmu, vezao je nekoliko pobeda. Moram da kažem da je Partizan veliki klub, u kom sam i ja proveo nekih šest meseci. Znam kako funkcioniše, a poznajem i većinu igrača. Doduše, došlo je do promene trenera, jer je Šćepanovića zamenio Sašo Filipovski, tako da je i sistem rada drugačiji. Takođe, neki igrači su otišli, došli su novi. Sve u svemu, ostaje da vidimo šta će biti u subotu“, dodao je Miletić.

Košarkaš Borca naglašava da ambicije ne manjka u čačanskom crveno-belom timu.

,,Na nama je da se spremimo na najbolji mogući način i da se fokusiramo na samom terenu, kako bismo posao odradili onako kako se od nas očekuje. Istina, pobedili smo Partizan u prvom kolu ABA lige. Međutim, u nastavku smo imali nekoliko loših utakmica. Bez obzira na sve, u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo. Ambicije nam svakako ne manjka. Ulogu favorita prepuštamo rivalu, ali to ništa ne mora da znači u toku same utakmice“, završio je Dušan Miletić.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar