Danas je organizovan treći po redu radni sastanak na temu uređenja Ovačarsko-kablarske klisure i potpune revitalizacije Ovčar Banje.

Pored predstavnika relevantnih preduzeća, ustanova i gradskih uprava, ovom sastanku su prisustvovali i pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gospodin Đorđe Milić i specijalne savetnice u kabinetu predsednice Vlade Srbije, gospođe Maja Bojović i Ana Obradović. Potvrđeni su zaključci sa prethodnih radnih sastanaka o izmeni PGR “Ovčar Banja”, kako bi se stvorili adekvatni uslovi za realizaciju svih planiranih projekata, pre svega izgradnje Rehabilitacionog centra, Prirodnjačkog centra i amfiteatra u Ovčar Banji, parking odmorišta u Međuvršju, rekonstrukciji puta ka vidikovcu na Kablaru, izgradnji paraglajding poletišta na Ovčaru, rekonstrukciji železničke stanice u Ovčar Banji i projetovanju vodovodne i kanalizacione mreže.

Za sutra je zakazana sednica Komisije za planove grada Čačka, kako bi se što hitnije započelo sa realizacijom planiranih aktivnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here