Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održan novi sastanak na temu uređenja Ovčarsko-kablarske klisure (FOTO)

post-title


Danas je organizovan treći po redu radni sastanak na temu uređenja Ovačarsko-kablarske klisure i potpune revitalizacije Ovčar Banje.

Pored predstavnika relevantnih preduzeća, ustanova i gradskih uprava, ovom sastanku su prisustvovali i pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gospodin Đorđe Milić i specijalne savetnice u kabinetu predsednice Vlade Srbije, gospođe Maja Bojović i Ana Obradović. Potvrđeni su zaključci sa prethodnih radnih sastanaka o izmeni PGR "Ovčar Banja", kako bi se stvorili adekvatni uslovi za realizaciju svih planiranih projekata, pre svega izgradnje Rehabilitacionog centra, Prirodnjačkog centra i amfiteatra u Ovčar Banji, parking odmorišta u Međuvršju, rekonstrukciji puta ka vidikovcu na Kablaru, izgradnji paraglajding poletišta na Ovčaru, rekonstrukciji železničke stanice u Ovčar Banji i projetovanju vodovodne i kanalizacione mreže.

Za sutra je zakazana sednica Komisije za planove grada Čačka, kako bi se što hitnije započelo sa realizacijom planiranih aktivnosti.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar