Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mlade Čačanke dovele TV Prvu i najveće muzičko televizijsko takmičenje

post-title


Apsolutnom pobedom uživo u programu Prve televizije u septembru 2020. godine u najznačajnijem muzičkom takmičenju za omladinu i decu Srbije pod nazivom “Srbija u ritmu Evrope” zlatne Čačanke su obezbedile gradu Čačku da nam 2021. godina bude godina u kojoj će se više nego ikada o Čačku pričati još pozitivnije u medijima, među diplomatijom i gde će grad Čačak po prvi put imati priliku da se svim evropskim ambasadorima, deci Srbije i gledaocima Prve pokaže kao najbolji domaćin ovog festivala do sada.

Lena Čikiriz, Ivana Mitrović, Milica Ilić, Marija Marić i Ivana Glišović su zaslužne što je prvi put od kada istorija pamti ambasador Kraljevine Španije posetio grad na Moravi.
U 2021. godini grad Čačak postaje prestonica kulture Srbije i prestonica diplomatskih aktivnosti ambasadora 23 zemlje Evrope, Australije i Izraela koji podržavaju “Srbiju u ritmu Evrope”. Ove divne devojke, ponos grada Čačka su uspele svojom pesmom i plesom, baš onako kako bi deca i trebalo, da osvoje srca cele Srbije i Čačane učine još ponosnijim.
 
Pisaćemo još o ovim devojkama koje su inače sve i odlični đaci u svojim školama kao i o njihovim aktivnostima u okviru ovog programa na Prvoj. 

Uskoro se očekuje i njihova zvanična poseta Španiji u vidu nagrade koje su dobile kao pobednice “Ritma Evrope”.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar