Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Crvenom krstu Čačak u posetu dolazi Generalni sekretar organizacije u Srbiji

post-title


Čačanska javnost je već duže vremena zgrožena skandaloznim ponašanjem zaposlenog u Crvenom krstu Čačak, Igora Logvinova. Naglašavamo zaposlenog u Crvenom krstu, organizaciji koja propisuje da su zaposleni i volonteri obavezni između ostalog i da doprinose jačanju ugleda Crvenog krsta Srbije, da se neprekidno lično usavršavaju i stiču nova znanja, da doprinose razvoju solidarnosti među ljudima i dobrovoljnosti, da uvažavaju mišljenja drugih i razvijaju visok stepen tolerancije, da poštuju ljudska prava svakog pojedinca i svih društvenih grupa, bez bilo kakve diskriminacije po bilo kom osnovu i da se zalažu za njihovo opšte poštovanje, da se uzdržavaju od bilo kakvog političkog delovanja i ispoljavanja političkih stavova.

Igor Logvinov

Proteklih meseci, Igor Logvinov, koji je i član Stranke Rusa Srbije, doprinosio je “jačanju ugleda” Crvenog krsta, sticao nova znanja, razvijao solidarnost i toleranciju svojim objavama na društvenim mrežama i neprikladnim video snimcima, o kojima su pisali brojni, kako lokalni, tako i nacionalni mediji. Podsetićemo da je Logvinov ratnom vojnom invalidu koji je ostao bez ruke na Košarama, rekao da je bez ruke ostao jer je krao, vređao je jednu od narodnih poslanica iz Čačka u Skupštini Srbije (u komentarima najavio hajku na muža narodne poslanice, ali i na druge funkcionere), pretio direktoru JKP Komunalac Čačak, sukobio se sa predsednikom Skupštine grada u prostorijama Crvenog krsta, uputio niz pretnji i uvreda svima koji su osudili njegovo ponašanje. Preteće i uvredljive poruke slao je i lokalnim medijima koji su o navedenom pisali.

Kako redakcija portala Infopress nezvanično saznaje, Generalni sekretar Crvenog krsta Srbije najavio je posetu sa svojim saradnicima Crvenom krstu Čačak u “najkraćem mogućem roku narednih dana”. Poseta je predviđena usled poslednje primljene anonimne prijave na rad Crvenog krsta Čačak i njegovog rukovodstva, kao i dopisa koje su zaposleni uputili generalnom sekretaru i predsedniku skupštine grada Čačka u vezi situacije u ovoj organizaciji.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar