Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U 2021. godini se nastavlja rekonstrukcija hidromelioracionog sistema “Parmenac – Čačak”, počeće i izgradnja fabrike za prečišćavanje otpadnih voda

post-title


Gostujuči u emisiji “Odgovor” Tv Lav plus  Vladan Milić zamenik gradonačelnika Čačka rekao je da su uprkos pandemiji korona virusa u 2020 godini brojni planirani projekti realizovani.  Uz veliku podršku JP “Putevi Srbije”, asfaltirani su I rekonstruisani planirani putni pravci na gradskom i seoskom području.Završena je rekonstrukcija vrtića Kolibri i Osnovne škole “Ratko Mitrović”, investicija Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima i Grada Čačka u vrednosti od 150 miliona dinara. Zanačajna su ulaganja i u oblaste zaštite životne sredine, rekao je  Milić  I  najavio da će ove godine  biti puštena u rad kotlarnica na gas za fakultete, srednju Tehniču i Osnovnu školu “Vuk Kradžić”, kao i za Muzičku školu.U narednih godinu dana plan je da se jedina preostala kotlarnica na daljinskom sistemu grejanja u centru garda zameni na gas.

U 2021. godini biće nastavljeni radovi na rekonstrukciji hidromelioracionog sistema “Parmenac – Čačak”, a počeće i izgradnja fabrike za prečišćavanje otpadnih voda. „Sledeće godine radimo i veliki projekat vrtića u selu Zablaće u vrednosti od 140 miliona dinara od čega 70 miliona dinara iz budžeta grada Čačka, a 70 miliona dinara od Fondacije Novak Đoković.Ove godine započeće  izgradnja novog objekta bolnice uz rekonstrukciju postojećih kapaciteta” rekao je Milić u emisiji “Odgovor”I najavio pocetak radova na izgradnji zdravstvene stanice “Ljubić” za šta će biti utrošeno oko dva miliona evra.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar