Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Uskoro u Čačku poslovnica ,,Globos“ osiguranja

post-title


U Čačku će uskoro  biti otvorena  poslovnica ,,Globos“ osiguranja, najstarijeg, domaćeg , srpskog , privatnog osiguranja . Poslednje pripreme  za otvaranje su u toku , kaže direktor  čačanske poslovnice  Nikola  Naumović.

,,Mi u „Globos osiguranju“ volimo da kažemo da smo mi i staro i mlado osiguranje. Dakle imamo 27 godina, iza sebe imamo odličan renome, veliko iskustvo ali smo i u naponu snage, želimo da rastemo i podižemo kvalitet naših proizvoda na viši nivo“, rekao je  Naumović.  Podseća da je tokom prošle godine došlo je do promene vlasničke strukture u samom osiguranju. Novi vlasnik je firma „Britiš Motors“ koja je u vlasništvu uspešnog privrednika, Čačanina  Ostoje Mijailovića.

Foto: Infopress

,, Važno je napomenuti da je ovo osiguranje tokom prethodne godine i pored otežavajućih okolnosti uslovljenih pandemijom Covid 19 virusa, uspelo da otvori veliki broj filijala i regionalnih centara na teritoriji Republike Srbije i da zaposli preko 250 ljudi. ,,Globos „ osiguranje u svojoj ponudi ima veliki broj proizvoda neživotnog osiguranja sa tendencijom širenja svoje palete proizvoda“, kaže direktor Naumović.  Dodaje  da je osnovi za uspešno poslovanje  kompanije Globos osiguranja kako u čitavoj zemlji tako i poslovnici u Čačku baziraće se na iskrenom i fer odnosu sa svojim klijentima , visokim nivoom kvaliteta svojih proizvoda i spremnosti da budemo uvek pri ruci svojim budućim korisnicima naših usluga.

Foto: Infopress

Otvaranje ove poslovnice doneće višestruku značaj i za sugrađane koji će dobiti posao,  ali korist svakako će biti i na strani klijenata kojima će biti na usluzi na adresi Gradsko šetalište 32, Čačak.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar