Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ima, da nas ima! U Čačku oko 2000 porodica sa troje, ili više dece

post-title


U  proteklih šest meseci udruženje  Pokret za decu 3 plus relaizovao  je jedinstvenu  aplikaciju u svetu ,,  Cena minus za tri plus”. Aplikacija je namenjena  porodicama sa troje I više dece I omogućuje kupovinu po znatno nižim cenama. Projekat 3+ započet je u Čačku, a danas je kartica dostupna u više od 20 gradova u Srbiji.

Foto: TV Lav plus

Korisnica kartice 3+  Biljana Stevanović majka je četvoro dece. Najstariji sin Nikola ima 17 godina, Miloš  9, a blizanci Boris i Bogdan šest i po godina. Biljana ističe, da joj povoljnosti koje joj omogućava kartica itekako  znače  jer može da koristi razne usluge ,kao I proizvode jeftinije od pet  do 20 odsto.   Samo ,  kada je reč o sportu,  porodica Stevanović, na mesečnom nivou uštedi   8 000 dinara.

,,Cilj Pokreta 3+ je da Srbija bude zemlja višedetnih porodica”, rekao je  predsednik Pokreta za decu tri plus, Vladica Gavrilović .

Vladica Gavrilović, predsednik Pokreta za decu tri plus - Foto: TV Lav plus

Predsednik Pokreta,  podseća da   su mere koje su donete  2018. godine za podsticaj rađanja  dale  rezultate.Dodaje, da   kako bi nas u budućnosti bilo kao I danas,  neophodno je da bude 45 procenata  porodica sa troje I više dece.

Foto: TV Lav plus

Kako bi se sprečila bela kuga , Pokret 3+  osim u Čačku realizuje projekte I u 24 grada u Srbiji. Takođe,  potpisani su  ugovori i sa zemljama  u okruženju koje  su se u prošlosti  suočavale sa ovim  istim problemom .



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar