Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Uz semafore olakšano parkiranje vozačima

post-title


Javno komunalno preduzeće Parking servis Čačak,  u  narednom periodu postaviće  displeje na kojima će biti istaknut broj slobodnih mesta za parkiranje.  Semafori će biti postavljeni  kod Solida,  i u Gospodar Jovanovoj ulici u Čačku.

JKP Parking servis  Čačak,  obezbedilo je sedam semafora koji će omogućiti korisnicima lakši pronalazak slobodih mesta. Displej, koji pokazuje broj slobodnih  parking mesta  već je postavljen  na ulazu na  parkinging  u Skadarkoj ulici.  Vozači , istču da je teško pronađi parking mesto u prvoj zoni, i da im semafor znči, jer na ulazu već dobijaju informaciju, da li se mogu parkirati, ili da traže slobodno mesto u drugoj zoni.

Foto: Infopress

Još jedan semafor biće postavljen  kod Solida, pre kružnog toka iz razloga što  dolazi do stvaranja gužvi i čekanja  u Železničkoj ulici, a kada se bude postavio displej će  pokazivati  vozačima , da li ima mesta u Skadarskoj ulici , ili kod taksi stanice.

JKP Parking servis Čačak,  u okviru svojih usluga omogućava vlasnicima ugostiteljskih objekata , da uz cenu svojih usluga naplaćuju i parking. Takođe,  firme koje imaju više vozila  imaju mogućnost da olakšano plate putem aplikacije, a sve u cilju kako bi se olakšalo i vremenski, ali i finansijski .



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar