Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marinović nakon poraza u Baru: Presudio je veći kvalitet Mornara

post-title


Košarkaši Borca nastavili su negativan niz u ABA ligi. Nakon poraza na gostovanju u Zagrebu od Cibone (69:64) tim iz grada na Moravi je zaustavljen i u Baru od Mornara (86:72).

Iako deluje da je domaćin prilično lako i ubedljivo savladao Čačane, gosti su u jednom delu meča pružili dostojan otpor. To naročito važi za prvu deonicu, koja je okončana rezultatom 25:24. Međutim, u nastavku susreta Mornar je predvođen Gordićem i Jeremićem pokazao svoj kvalitet, pa je na koncu susreta ostvario 13. pobedu u ABA ligi. Čak ni odlična partija Brajsa Džonsa nije pomogla Čačanima da se spasu novog poraza.

Trener Borca Marko Marinović kaže da je bilo momenata u kojima je njegov tim izgledao dobro na terenu.

„Pokušavali smo da budemo konkurentni koliko smo mogli. Klasa je presudila. Mornar ima izuzetnu ekipu, pravljenu da osvoji prvenstvo. U pojedinim momentima izgledali smo dobro, u nekim to je izgledalo malo bez koncentracije”, zastao je Marinović, da bi zatim produžio svoje izlaganje.

,,U suštini mogu da budem zadovoljan reakcijom posle utakmice sa Cibonom koja nas je, iskreno, poremetila, jer je bio težak poraz u jednoj ružnoj utakmici. Digli smo se i idemo dalje da se pripremamo za nastavak sezone. Predstoji nam grčevita borba za opstanak”, dodao je trener Čačana.

Što se tiče rivala…

,,Hteo bih da zahvalim Mornaru na gostoprimstvu i da mu poželim svu sreću i zdravlje u daljem toku sezone”, završio je Marko Marinović.

Novi izazov igrače Borca očekuje već u petak, kada im u goste stiže FMP iz Železnika. Taj duel počinje u 20 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar