Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Filsmki program čačanskog Doma kulture za danas i sutra

post-title


U okviru filmskog programa Doma kulture u Čačku, danas i sutra će se naći filmska ostvarenja čije kratke opise i video trejlere možete videti u nastavku teksta.

TOM I DŽERI

Miš Džeri se useli u najlepši hotel u Njujorku uoči velikog venčanja. Službenica Kajla ima zadatak da reši problem glodara u hotelu pre važnog događaja. Kajlin novi pomoćnik je mačak Tom. Sledi epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela.

Uloge: Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić, Pedja Damjanović
Režija: Tim Stori

https://youtu.be/QSvJYZYFZIs

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 16 časova.

NOĆNA SMENA

Viržini, Erik i Aristid su policajci koji pokušavaju da održe svoj lični i emotivni život dok se na dužnosti susreću sa svakodnevnim nasiljem. Jedne noći poverena im je neobična misija, da migranta odvezu na aerodrom. Na putu ka aerodromu Viržini otkriva da će čovek koga odvode biti osuđen na smrt, ukoliko se vrati u svoju zemlju. Suočena sa nepodnošljivom dilemom ona počinje da preispituje zajedničku misiju.

Uloge: Viržini Efira, Omar Si, Gregory Gadbua
Režija: An Fontejn

https://youtu.be/79FSPJJKn8k

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 18 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar