Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: Gradonačelnik Milun Todorović, uručio donaciju vrtiću “Majski cvet” (FOTO)

post-title


U okviru "Dečije nedelje", u kojoj se ukazuje na prava i potrebe dece, posetili su nas mališani iz vrtića "Majski cvet", naše PU "Radost", sa poklonima, osmesima i željama, kako bi im boravak u vrtiću bio još podsticajniji.

Danas smo ispunili želje i velika srca predivne dece, vaspitača, ali i svih nas.

Novi televizori, vrhunski internet, pametna tabla i laptop računar, će deci koristiti u radu i razvoju, ali ih i naučiti da treba da istraju u svojim željama.

Potrebe dece će nam uvek biti prioritet i nastavićemo ulaganja u naše vaspitno - obrazovne ustanove.
Aplicirali smo na konkursu Vlade Republike Srbije, za iznos od 25,5 miliona dinara za rekonstrukciju vrtića "Majski cvet", uz dodatna sredstva koja će grad izdvojiti.

Za 2021.godinu, opredeljeno je, za dve ustanove čiji je Grad osnivač, ali i za tri privatne ustanove, skoro milijardu dinara, jer to 4100 čačanskih mališana zaslužuju. 

Ove godine, zajedno sa Novakom Đokovićem gradićemo vrtić u Zablaću, sledeće godine vrtić u Trbušanima i dogradnju objekta Nadežda Petrović. 

Hvala divnoj deci na posluženju koje su nam pripremili, na poklonima koji su predivni, na osmesima i energiji koju su nam preneli.
Uprava PU "Radost", stručni saradnici, vaspitači kao i medicinske sestre vaspitači, preventivne sestre, kuvarice, servirke, spremačice i tehnička služba Ustanove su naš tim, sa kojima Čačak sigurno pobeđuje.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar