Pretraga vesti

Čačanka Slađana Mandarić prijavila policiji Mirka Poledicu zbog uznemiravajućih poruka - Poledica: Ne poznajem je

post-title


Čačak - Slađana Mandarić iz Čačka prijavila je juče PU Čačak Mirka Poledicu, predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera, javlja Glas zapadne Srbije. U policijskoj prijavi se navodi da je pre dva dana u večernjim satima oko 20 časova, pomenuta Slađana Mandarić, dobila od strane Mirka Poledice uznemiravajuće seksističke poruke zbog kojih je u stanju šoka . U prijavi koju je dala službenom licu stoji da je saslušanje Mandarićke počelo u 13 časova i 55 minuta.

,,Dana 24.02.2021. godine, u večernjim satima,oko 20:00 časova,na svoj mobilni telefonski broj 062-1063hhh na "Viber grupu", u koju sam nasilno ubacivana bezbroj puta,što o tome dokazuje slikovna poruka,dobila uvrede na koje sam inače navikla, mođutim te kobne večeri su uvrede bile tokilo strašne, da sam ja morala da dođem i da se obratim državnim institucijama,jer poruke da sam ja jalova,da mi je nakon toga Mirko Poledica,telefon 060-hhhhhhh/,rekao sledeće:"Slađana ja bih mogao da ti napravim dete,ali si mnogo ružna i ujedno mi postavio pitanje pošto je tarifa", Uvrede na koje sam inače navikla trudila sam se da ne obraćam pažnju, ali uvrede ovog tipa su ipak nešto preko čega ne mogu da pređem. Molim nadležne organe da mi pomognu jer sam prvenstveno povređena kao žena. Nažalost nisam ostvarena kao majka, a takođe se osećam i ne bezbedno. Nisam jedina koja doživljava sve ovo,na način koji sam doživela,mnogi Čačani,ugledni privrednici su takođe vređani, vređana im je porodica,stoji u policijskom zapisniku koji je sačinjen u PU Čačak pod rednim brojem EDD-95073.Mandarić je medijima i policiji dostavila deo ponužavajućih poruka. Jalova si…

Poruke i deo iz zapsinika PU Čačak - Foto: GZS
Foto: Privanta arhiva/Screenshot YouTube

Poledica ne poznaje Slađanu?

Sa duge strane Mirko Poledica odgovarajući na pitanje o čemu se zapravo radi najpre je osuo niz uvreda na medij koji mu je postavio pitanje. Ovo su pitanja koja su iz redakcije Glasa zapadne Srbije uputili gospodinu Poledici.

Poštovani,
Slađana Mandarić iz Čacka prijavila je PU Čačak da ste je 24. Feb ou večernjim satim uznemiravali seksističkim i slali diskriminatorske poruku na račun njenog izgleda, pitajući je za,,tarifu,, … . Takođe je navela da ste je ponižavali ubacujuđi je u viber grupu mimo njene volje gde je ona i mnogi drugi Čačni izložena strasnim ponižavanjima.
Molimo Vas da odgovorite da li su navodi tačni. Hvala.

Poledica: neću da se oglašavam više po ovom pitanju

,,Navodi da sam gospođici Slađani Mandarić koju inače i ne poznajem, slao seksističke i diskriminatorske poruke su netačni i svako ko smatra da su mu na bilo koji način ugrožena prava može se obratiti nadležnim institucijama. Po ovom pitanju se neću više oglašavati" naveo je Poledica odgovarajući na konkretna pitanja koja su mu postavljena iz redakcije GZS, pri tom iznoseći optužbe na račun medija i pojedinih ličnosti koji nisu ni tema prijave ni pitanja.

Slađana: podneću tužbu ako ovo preživim

Inače Slađana Mandarić kaže da se nalazi u teškom stanju šoka i da će podneti tužbu zbog neshavatljivih uvreda. ,,Teško mi je. Tako nešto nisam doživela. Najteže mi pada što su me vređali kao ženu koja nije uspela iz zdrastvenih razloga da stvori porod. Na žalost Poledica nije jedini,i policiji sam dala još dva imena koji se bave strašnim stvarima na društvenim mrežama. Prete mi nekakvim snimcima, slikama. Sve je to strašna laž sračunata da me uplaši. Ja se mojih fotografija ne stidim, i neka objave, one su privatne i ja nisam porno zvezda već obična žena. Nadam se da će ih zakon i pravda stići,, kaže Mandarić. Ona je u policiji navela da je svedok šta su sve radili mnogim čačanima, provlačeći ih kroz medijsko blato.

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar