Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Epilog sinoćnje teške saobraćajne nesreće u Čačku: Jedan mladić izgubio život, drugi sa teškim povredama prebačen u Kragujevac (FOTO) (VIDEO)

post-title


Čačak - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u čačanskom naselju Ljubić, jedan mladić izgubio je život, dok je drugi sa teškim povredama glave i grudnog koša iz Čačka transportovan u bolnicu u Kragujevcu. Treći mladić je zadržan na jedinici intezivne nege čačanske bolnice i nije životno ugrožen. Sva tri mladića koja su se nalazila u vozilu su 2002. godište.

Do nesreće je došlo kada je vozilo Volksvagen polo  koje se kretalo iz pravca Čačka ka Konjevićima iz za sada neutvrđenih razloga prešlo u suprotnu traku, sletelo u kanal i udarilo u betonsku cev, a od siline udara automobil se odbio i završio u dvorištu koje se nalazi uz ovu saobraćajnicu.

Foto: RINA

"Čuli smo naglo kočenje, a zatim nekoliko jakih udaraca, automobil je nakon udara u betonsku cev se odbio i praktično preleteo preko ograde koja je visine oko 1, 5 metara i uleteo u dvorište koje je oko 20 metara udaljeno od mesta udesa ", rekao je za RINU jedan od očevidaca.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar