Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Milun Todorović: Radnici FRA najbolje znaju!

post-title


Povodom akutelnih dešvanja sa Fabrikom reznog alata u Čačku i izjave ministarke privrede Anđelke Atanasković da fabrika ide ka stečaju danas se oglasio i gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, čije saopštenje prenosimo u celosti

Dugogodišnji problemi koji opterećuju „Fabriku reznog alata“, nastali u nekom prethodnom periodu, su predmet mog aktivnog rada i zajedničkih napora sa Vladom Republike Srbije na njihovom rešavanju. Nasleđenim problemima se ozbiljno bavimo pet godina, isključivo sa ciljem da sačuvamo fabriku i radnike i omogućimo im pozitivno poslovanje na tržištu.

Sa Ministarstvom privrede i svim nadležnim državnim institucijama, održao sam 49 radnih sastanaka, sa namerom i konkretnim predlozima kako da pomognemo FRA.

U proteklom periodu uložena su velika finansijska sredstva, kako bi se pospešila proizvodnja u fabrici i sačuvala radna mesta.

U narednom periodu ću nastaviti da se borim za najbolje rešenje za sve radnike FRA, kako bi im bilo omogućeno da nastave proizvodnju i uspešno posluju, da im budu uplaćeni doprinosi za penzijsko i socijalno osiguranje, socijalni program i da se isplate sve zaostale zarade

Čačak svakako ne spada u kategoriju siromašnih gradova u Republici Srbiji. Naprotiv, naš grad je svrstan u prvu grupu razvijenih gradova, sa ogromnim potencijalom za dalji napredak i pozicioniranje na mesto velikog i značajnog privrednog centra u Srbiji.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar