Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Obeležen Dan Gradske biblioteke "Vladislav Petković Dis" (FOTO)

post-title


Na dan, kada je rođen jedan od najvećih pesnika moderne, Vladislav Petković Dis, obeležavamo dan naše biblioteke, najstarije ustanove kulture u Čačku, značajne kako za naš grad i državu, tako i za prostor čitavog regiona.

Dve godine uspešnog rada u novom prostoru, obeležio je veliki broj novih članova, pročitanih knjiga i publikacija, organizacija kvalitetni programa, bogata izdavačka delatnost i niz aktivnosti, koje su vredni ljudi sproveli, uprkos jako teškim uslovima zbog epidemiološke situacije.

Naši sugrađani zaslužuju ovakve programe, a svi zaposleni najbolje moguće uslove za rad i podršku grada Čačka. Pisac Vladimir Pištalo, V.D. upravnik Narodne biblioteke Srbije, je posebno istakao funkcionalnost i lepotu zgrade nove biblkoteke, koja je u rangu najvećih i najznačajnijih svetskih biblioteka koje je imao priliku da poseti.

Upravo ovih dana započeli smo poslove na organizaciji 58. Disovog proleća, jednoj od najznačajnijih manifestacija na ovim prostorima.

Čestitam svim dobitnicima priznanja, najvernijim i najaktivnijim čitaocima, a posebno trogodišnjem Milanu, koji predstavlja najbolji primer mladim generacijama. Direktoru i svim zaposlenima želim uspešan rad i u narednim godinama.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar