Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani Lazović i Mladenović, golovima i asistencijama odgovorili na Piksijev poziv u reprezentaciju (VIDEO)

post-title


Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, nedavno je objavio spisak reprezentativaca za dalje akcije A tima i na spisku se našli, kao i prethodnih puta, dvojica Čačana, nekadašnji fudbaleri Borca i Crvene Zvezde, Darko Lazović i Filip Mladenović.

Da je taj poziv bio više nego opravdan, svedoče i nastupi ove dvojice fudbalera na današnjim utakmicama za svoje timove.

Lazović je za svoju Veronu na utakmici protiv Sasuola postigao gol i bio asistent kod drugog, što nažalost nije bilo dovoljno da ekipa iz grada Romea i Julije izbegne poraz, Sasuolo je slavio sa 3:2, a Lazoviću za utehu ostaje da je bio najbolje ocenjen igrač na utakmici sa ocenom 8.4. Inače Verona zauzima 9. mesto Serie A, sa jednim bodom manje, od upravo Sasuola koji na 8. mestu ima 39 bodova.

https://www.youtube.com/watch?v=-CvBb7dTUGs

Sa druge strane u utakmici poljske Ekstraklase, Legia iz Varšave Filipa Mladenovića slavila je protiv ekipe Varte iz Poznanja, a Čačanin je bio najbolji akter meča sa dva postignuta gola i asistencijom. Ovom pobedom Legia je dodatno učvrstila prvu poziciju na tabeli.

https://www.youtube.com/watch?v=zRgA0_8fcUk


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar