Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gornji Milanovac: Kartice "Cene minus za TRI PLUS" za 2021. godinu

post-title


Opština Gornji Milanovac organizovala je slanje kartica „Cena minus za TRI PLUS“ za 2021. godinu, na 567 adresa prebivališta porodica korisnika.
Ove kartice omogućavaju popuste pri kupovini roba i usluga u našoj opštine, kao i širom Srbije kod onih prodavaca/pružaoca usluga koji su deo programa podrške porodicama sa troje i više dece „POKRET ZA DECU TRI PLUS“.

 

Uz karticu ide i brošura „POKRET ZA DECU TRI PLUS“ koja sadrži spisak aktuelnih popusta za korisnike u lokalnim samoupravama koje su deo ovog sistema.

 

Mole se oni korisnici koji svoje kartice ne dobiju na kućne adrese, obično iz razloga jer su u međuvremenu promenili adresu a o tome nisu obavestili Opštinu Gornji Milanovac, da ih potraže na šalterima Opštinskog uslužnog centra, Takovska 2, Gornji Milanovac, u periodu 08-17 časova.

 

Lica koja žele da postanu novi korisnici kartica „Cene minus za TRI PLUS“ mogu podneti zahtev na istom mestu i u istom periodu, na formularu dostupnom u Opštinskom uslužnom centru i na sajtu opštine Gornji Milanovac. Uslov za odobravanje kartice je da se radi o porodici koja ima prebivalište na teritoriji opštine Gornji Milanovac (za izbegla i raseljena lica dovoljno je prijavljeno boravište i status izbeglice/raseljenog lica) i da imaju troje ili više dece od kojih je bar jedno dete maloletno.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar