Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marinović nakon poraza u Zadru: Bez sreće u završnici, ali možda nismo ni zaslužili pobedu

post-title


U odloženom meču 11. kola ABA lige koplja su ukrstili Zadar i Borac. Nakon što je prohujalo 40 minuta košarke, pobedom je mogao da se pohvali domaći tim, koji je slavio u neizvesnoj završnici rezultatom 75:73 (21:16; 8:6; 26:20; 20:31).

Analizirajući minuli susret Marko Marinović smatra da je iza njegovog tima jedna od najgorih utakmica u sezoni, barem po pitanju napada.

Foto: Zadar/Zvonko Kucelin

,,Mi smo odigrali sigurno jednu od najgorih ofanzivnih utakmica u ovoj sezoni. Postigli smo šest poena u drugoj četvrtini i to nas je koštalo pobede. Pri rezultatu 16:11 čini mi se da je Zadar napravio seriju 13:0 i to je jedan od razloga našeg poraza”, zastao je Marinović kako bi posebno istakao:

,,Nismo imali sreće, a možda nismo ni zaslužili pobedu. Poslednji šut je mogao da uđe, ali nama se to, evidentno, često dešava ove sezone. Izgleda da ne znamo da pobedimo utakmicu”, kritičan je strateg Borca.

Marinović smatra da je Zadar zasluženo slavio kod kuće.

,,Sve što sam rekao ne umanjuje zasluge Zadra, koji je odigrao dobru utakmicu. Domaći igrači su pogađali šuteve u odlučujućim trenucima. Zbog toga bih Zadru čestitao na pobedi i na fer i korektnoj utakmici. Poželeo bih mu puno sreće u nastavku sezone i vidimo se za oko sedam dana”, dodao je Marko Marinović.

Borac neće imati pregršt vremena na raspolaganju za analizu prethodnog meča. Već u utorak ga očekuje novi veliki izazov, ovog puta kod kuće. U dvoranu kraj Morave stiže FMP, a ta utakmica biće još jedna u nizu važnih za opstanak u ABA ligi. Duel u dvorani kraj Morave zakazan je za utorak 30. mart, a početak susreta je u 16 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar