Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS Čačak osudio napad na odbornika Jankovića

post-title


Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak najoštrije osuđuje incident koji se dogodio u noći između četvrtka i petka u prostorijama Mesne zajednice „Park”, kojom prilikom je teže povređen naš odbornik Petar Janković. Ujedno, zahtevamo hitnu intervenciju nadležnih organa kako bi se stalo na put vinovniku ovog gnusnog napada Igoru Logvinovu, čija su meta putem društvenih mreža već duže vreme pojedini naši istaknuti članovi i funkcioneri, čak i pripadnice nežnijeg pola, a sve je kulminiralo fizičkim napadom na Jankovića.

Petru Jankoviću su konstatovane povrede glave u vidu više hematoma, a pukla mu je i bubna opna.

Žalosno je što je ovom siledžijskom činu prisustvovala i supruga Igora Logvinova Ivana, takođe odbornik u Skupštini grada, ispred stranke Rusa Srbije, koja ni jednog momenta nije reagovali niti stala u zaštitu kolege ili bar pokušala da spreči besomučno prebijanje Jankovića, koji je inače i predsednik MZ „Park”.

Ovom prilikom apelujemo na sve aktere političke scene u Čačku da se ponašaju civilizovano, uzdrže se od svake vrste nasilja i svoje različite stavove i mišljenja prezentuju građanima na primeren način, a birači će ponovo biti vrhovni sudija na nekim narednim izborima.

Gradski odbor SNS Čačak



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar