Pretraga vesti

Prvi Online sajam nameštaja kompanije Jela Jagodina (VIDEO)

post-title


Kompanija Jela, vodeći proizvođač nameštaja na Balkanu i kompanija sa internacionalnim iskustvom u distribuciji svojih proizvoda, godinama unazad organizuje svoj “Kućni sajam nameštaja” u njihovom izložbenom prostoru u Jagodini. Ovaj sajam posete Jelini poslovni partneri i saradnici kako iz Srbije, tako i iz zemalja iz regiona, ali i iz više od dvadeset zemalja iz čitavog sveta.

 

S obzirom na celokupnu situaciju u svetu nastalu pod uticajem pandemije virusa Covid-19, ova srpska kompanija u 2020.godini nije organizovala svoj “Kućni sajam”, ali kako je većina kompanija pribegla pronalaženju novih rešenja za svoje poslovanje, tako je i kompanija Jela svoje rešenje pronašla u primeni digitalnih platformi za prezentaciju svojih proizvoda.

 

Svedoci smo da je godina iza nas nosila sa sobom velike izazove, ali i velika odricanja. Svesni činjenice da će čitava situacija proći kad – tad, zaposleni iz kompanije Jela odlučili su da se posvete kreiranju novih kolekcija, kao i ulaganju u svoju tehnologiju proizvodnje.

 

U 2020.godini proizvodni kapacitet kompanije Jela je proširen za 25000m2, tako da ova domaća kompanija danas svoje proizvode proizvodi u proizvodnom pogonu od 45000m2. Instalirali su novi pogon lakiranja iz kojeg izlaze proizvodi sa visokim nivoom kvaliteta, ali i visokim sjajem od čak 99,7%. Otvorili su i prostor visoko regalnog magacina sa pametnim viljuškarima nemačkog proizvođača Jungheinrich.

 

Tokom protekle godine veliki broj novih Jelinih kolekcija se našao na tržižtu odakle je stigao do domova u kojima se neguje moderan stil i gde se posebna pažnja obraća na kvalitet izrade nameštaja. Dizajneri i konstruktori iz Jele su vredno radili i na pripremi novih kolekcija koje su predstavili svojim saradnicima putem virtuelne ture, ali i video zapisa, a više o tome pogledajte na videu ispod.

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar