Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



BK Borac pokreće školu biciklizma

post-title


Biciklistički klub BORAC, na jedan nov način pokreće svoju ŠKOLU BICIKLIZMA u Čačku. Klub kao nosilac razvoja biciklističko sporta i promovisanja bicikla kao rekreativnog i prevoznog sredstva u našem gradu godinama je to uspešno radio. Sada se na jedan nov, savremen način pokreće ŠKOLA BICIKLIZMA. Škola ima za cilj da našim najmladjim sugradjanima omogući da uz stručno osposobljene i školovane trenere, bivše reprezentativce Srbije, sportiste Grada Čačka, nauče da pravilno koriste i održavaju svoj bicikl, upoznaju pravila u saobraćaju, da vozeći svoj bicikl upoznaju lepote našeg kraja, a one najupornije upute u tajne biciklističkog sporta.

Pozivamo decu svih uzrasta, roditelje da svoju decu upišu u ŠKOLU BICIKLIZMA, da deca provodeći vreme na svežem vazduhu ojačaju svoj imunitet, poprave životnu kondiciju, steknu zdrave  navike življenja. U vreme virusa, telefona, sve sedentarnijeg načina života, bicikl je idelano sredstvo za prevoz, ali i za zabavu i rekreaciju.
Upis je svakog dana u prostorijama kluba u ulici Kneza Miloša 31, u vremenu od 10-18 sati. Kontakt telefoni, Stefan 069/5438094, Dragan 062/620708, Marko 069/4676652, 032/341-666.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar