Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mlađi muškarac napada prolaznice na obali Morave u blizini brane u Čačku

post-title
Foto: RINA


Čačak – Već nekoliko dana Čačanke žive u strahu, jer kako tvrde, u naselju Suva Morava pored brane, mlađi muškarac napada prolaznice. Prema nezvaničnim informacijama, do sada je pratio, a potom prilazio ženama, a nakon toga bežao preko mosta na Zapadnoj Moravi.

„Napadi se ne događaju samo u večernjim satima, čula sam da je oko devet sati ujutru takođe prišao jednoj devojci, počeo da je spopada i da se skida. Ovaj kraj je najpoznatije šetalište u gradu, ali ima i dosta zabačenih delova, mnogo devojaka i devojčica upravo tuda prolazi. Sada nas je sve uhvatila panika, jer strah nas je usuditi se proći tom trasom kuda inače idemo u šetnju mesecima“, rekla je za RINU jedna Čačanka.

Devojke i žene koje su imale ovo neprijatno iskustvo opisale su izgled napadača, a nakon prikupljenih dokaza najverovatnije će nadležnim organima biti podneta krivična prijava.

„Živim u zgradama na obližnjem keju, a nakon bedema pešačka staza dalje prolazi kroz šumarke i vodi ka Parmencu. Osvetljenja nema i neretko se tu mogu videti muškarci koji se nedolično ponašaju, skidaju goli i tako izlaze pred prolaznike. Do sada oni konkretno nisu nikog napadali, ali i ta situacija je zaista poprilično neprijatna i može da ostavi traume, naročito ako su u pitanju mlađe devojčice koje su rešile tuda da se prošetaju ili da treniraju“, kaže Čačanka.

RINA



Komentari

Čekamo policiju da reaguje. Pa kad budu mogli, gradjani bi bili zahvalni. A do tad ce gradjani sami uzimati pravdu u ruke. Taj ako nastavi tako, malo ce da roni po moravi.

Drasko

17.04.2021 22:04


Ostavite komentar