Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U OŠ „Preljina“ obeležen Dan planete Zemlje (FOTO)

post-title
Foto: OŠ „Preljina“


Učenici Osnovne škole „Preljina“ su  nizom  aktivnosti obeležili Dan planete Zemlje. U holu škole je prikazana prezentacija“ Čuvamo planetu“. Ove godine današnji dan je posvećen mladima, obrazovanju o zaštiti životne sredine i akcijama čišćenja. Učenici su  želeli da skrenu pažnju svim ljudima koliko je važno čuvati našu  planetu. Svakog dana  u godini moramo da budemo svesni šta je potrebno da spasemo plavu kuglu i da je neophodno da menjamo navike.  
os preljina
 
Moramo da čuvamo našu Zemlju, na njoj živimo i moramo da  brinemo o svetu prirode.Zajedničkim akcijama u školi, porodici, okruženju možemo sačuvati našu planetu. Ne samo da mi živimo i rastemo u zdravoj sredini, već da je sačuvamo za buduće generacije, istakli su  učenici  na kraju prezentacije.
os preljina 3
 
os preljina 4
A, vredni, maštoviti najmlađi učenici su izložbom predmeta od recikliranog materijala pokazali na koji način se može smanjiti zagađenje sredine. Na kraju dana su sadili cveće i ulepšali svoje učionice.
os preljina 5
Hajde, kreni, pridruži se nama! Pozovi svoje drugare, sve ljude iz tvog okruženja, zajedno možemo sačuvati planetu! Poručuju učenici Osnovne škole“Preljina“.


Komentari

Заиста сте пуни активности и иновативних ствари за разлику од других, што је за сваку похвалу. Желим вам пуно успеха и да наставите тако.


Ostavite komentar