Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novi filmovi na programu čačanskog Doma kulture (VIDEO)

post-title
Foto: Mediaportal


U okviru filmskog programa Doma kulture u Čačku, danas i sutra će se naći filmska ostvarenja čije kratke opise i video trejlere možete videti u nastavku teksta.

 

RAJA I POSLEDNJI ZMAJ

 

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Druni postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

Uloge: Irina Arsenijević, Marija Mikić, Todor Jovanović, Bojan Žirović, Aleksandar Kukolj, Andrej Pipović, Miljan Davidović, Marko Misirača.
Režija: Don Hol, Karlos Lopes Estrada.

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 16 časova.

 

NIKO

Dobitnik nagrade Emi Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska) je u ulozi Hača Mansela, potcenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji trpi poniženja. Kada jedne noći dva lopova uđu u njegovu kuću u predgrađu, Hač odbija da brani sebe i porodicu, u nadi da će sprečiti ozbiljno nasilje. Međutim, dugo tinjajući bes pokrenuće Hačove uspavane instinkte...

Uloge: Bob Odenkirk, Aleksej Serebjakov, Koni Nilsen, Kristofer Lojd.
Režija: Ilja Naišuler

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 18 časova.

 


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar