Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novac za malu Nađu od prodate slike Željka Obradovića (FOTO)

post-title


Slika sa likom proslavljenog košarkaša , a kasnije trenera , Čačanina Željka Obradovića prodata je na humanitarnoj aukciji za 195 hiljada dinara. Sredstva su namenjena za lečenje male Nađe Đerović koja boluje od cerebralne  paralize. Inicijatori akcije su predstavnici kafića ŽOC na čemu su neizmerno  zahvalni  roditelji devojčice.  

Novac od prodate slike roditelji male Nađe iskoristiće za njenu rehabilitaciju u Novom Sadu na koju odlazi 10. maja. Nakon toga devojčici sledi  rehabilitacija  u  Dubrovniku , a do odlaska  na  lečenje u Ameriku   vežbaće sa terapeutima u  kućnim uslovima .

Autor slike koja je prodata na aukciji  je Vladica  Milovanović  Vlajs. Njegov  rad  je  Čačanin  Goran  Bojović koji živi u  Kanadi  i  za koga  menadžer  kafea  ŽOC  Matija  Samardžić  da je  veliki  humanista. Samardžić  dodaje  da je   cilj menadžmenta   kafića  da pomognu  maloj  Nađi  i  da podstaknu   druge  da slede njihov  primer.  

Za roditelje je svaka pomoć dobrodošla. Očekuju  da će se u akciju uključiti  i drugi građani . Ono što im  sada  mnogo  znači  je  boravak male Nađe u  vrtiću Poletarac .

Menadžer  kafića ŽOC kaže  da ce  akcija biti nastavljena. U planu  su aukcije gde  će  biti ponuđeni   dresevi, slike  i  drugi  vredni  predmeti  košarkaškog  asa. Inače, svi koji žele da pomognu  maloj Nađi mogu da pošalju  SMS sa porukom  946 na 3030 ili novac uplate na  njen  žiro račun .

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar