Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Muzikanti iz Francuske oduševili Čačane (FOTO) (VIDEO)

post-title
Foto: TV Lav plus


Ulicama grada Čačka razlegla se neobična muzika. Naime šestočlani sastav iz Marselja koji svira kabare muziku obreo se u centru grada, kako bi Čačanima ulepšao dan. Muzičari putuju istražujući krajeve Evrope koje još uvek nisu imali prilike da posete, a trenutno su u misiji uveseljavanja Balkana.

Neobičan zvuk privukao je znatiželjne Čačane i izmamio im osmehe. Mnogi su poželeli da fotografišu virtuoze, ne sluteći da je znatiželja obostrana. Naime, članovi benda putuju Srbijom u nameri da upoznaju vesele Balkance koji im uzvraćaju dobrom energijom.

,,Došli smo iz Francuske. Putovali smo preko severne Italije, zatim Hrvatske i onda smo stigli u Srbiju. Kasnije ćemo nastupati u Bosni i Crnoj Gori najverovatnije. Nakon toga razmišljaćemo o povratku u Francusku. Ljudi u Srbiji reaguju pozitivno, srećni su i uživaju veoma, sviđa im se. U Novom Sadu, Beogradu, sada ovde u Čačku… Cene i nagrađuju naš entuzijazam“, kaže frontmen benda, Hugo.

Osim muzike bend privlači pažnju posmatrača i neobičnim kostimima. Odlučili su da spoje klasiku i vesele detalje, po kojima su postali prepoznatljivi.

,,Mi se trudimo da budemo prilično klasični u crnom, a da nosimo lude čarape. Zato svi nosimo iste sa smešnim motivima i to je deo našeg imidža“, dodaje Justine.

A nakon Srbije, sastav iz Marselja putuje u susednu Bosnu i Crnu Goru, gde ih očekuje poznanstvo sa ostatkom veselog Balkana. Ko nije imao priliku da ih posluša u svom gradu, može to učiniti putem društvenih mreža. 

Infopress

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar