Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Zajedno za Nađin prvi korak

post-title
Foto: TV Lav plus


Humanitarna ,,Quantox“ fondacija pomogla je u prikupljanju sredstava za lečenje trogodišnje Nađe Đerović iz Čačka koja boluje od cerebralne paralize. Do sada je obezbeđeno oko 20% ukupne sume neophodne za operaciju u Americi i sve predviđene rehabilitacije kojima bi borba za njen prvi korak bila završena.

Vesela i jaka devojčica Nađa Đerović od rođenja boluje od cerebralne paralize. Redovno ide na fizikalne terapije koje su joj do sada donele napredak. Prema preporukama lekara, uskoro bi trebalo da otputuje u Ameriku na operaciju, koja bi nakon 3 godine borbe maloj čačanki donela konačno izlečenje.

,,Nađina borba počela je od samog rođenja. Rođena je u 30. nedelji trudnoće hitnim carskim rezom. Nakon reanimacije prebačena je na Institut za neonatologiju u Beogradu gde je provela 72 dana. Od tada smo na rehabilitacijama konstantno. Sada očekujemo da nam jave termin za operaciju u Americi i u te svrhe skupljamo sredstva“, kaže majka male Nađe, Milica Đerović.

Potrebno je čak 187.500 evra da Nađa svojim malenim stopalima dođe do cilja.  Kvantoks fondacija počela je da prikuplja novac za njeno lečenje već od februara, a nedavno su organizovali humanitarni IT turnir, na kojem su prikupljena značajna sredstva.

,,Firma ,,Quantox technology“, osnivač fondacije, organizovala je  IT turnir, koji je okupio IT firme iz cele Srbije. One su svojim donacijama i ekipama učestvovale u onlajn igrici. Ovom prilikom prikupljeno je 1.853.000 dinara. Sav novac će biti iskorišćen za Nađino lečenje“, rekla je Kristina Ristanović, ispred ,,Quantox“ fondacije.

Humanitarna ,,Quantox“ fondacija poziva sve ljude dobre volje da pomognu Nađi da što pre prohoda, uplatom na tekući račun Nađine majke Milice Đerović. Broj računa je 325-9300600479957-77, ili slanjem poruke sa brojem 946 na 3030.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar