Pretraga vesti

Forum privrednika Čačka obeležio 9 godina rada i postojanja

post-title


Forum privrednika Čačka je juče 09. maja obeležio 9 godina rada i postojanja udruženja. Ranijih godina, tradicionalno, na ovaj dan su dodeljivane nagrade za poslovnu izuzetnost privrednicima i preduzetnicima. Kako zbog poznate situcije unapred se nije moglo mnogo predvideti, dodela nagrada je pomerena za pogodno vreme. Novi predsednik Skupštine, g-din Vladimir Krstić, je organizovao svečani ručak u restoranu Plaža u Međuvršju, na kome su bili prisutni članovi Skupštine Foruma, članovi Saveta Foruma i pridruženi članovi, i na taj način obeležio Dan FORUMA.


Predsednik Vladimir Krstić je pre obraćanja prisutnima zamolio da se minutom ćutanja oda počast kolegama, Radosavu Grujoviću, Draganu Vučetiću, Srboljubu Đuriću, Ranku Trifunoviću, koji su nedavno preminuli, a čiji je rad i doprinos ostavljen kao pečat u razvoju udruženja budućim generacijama.

Predsednik Krstić se potom zahvalio svima koji su došli, i rekao o budućum planovima udruženja naročito istakavši inicijativu oko izgradnje industrijske zone i inicijativu za reformu komorskog sistema Srbije čije su realizacije u toku. Posebno se zahvalio bivšim predsednicima na uloženom trudu u sve ovo što Forum danas predstavlja i istakao da će kroz Savet Foruma oni svakako nastaviti da daju svoj doprinos, a potom ih je zamolio da iznesu svoje utiske o Forumu kroz prethodne godine.

Prethodni predsednici u obraćanju saglasni su u jednom, a to je da je izuzetno velika čast učestvovati u radu Foruma, jer kako su naveli, samo udruženi mogu zajedno raditi za opšte interese privrede.
Nakon njihovog obraćanja predsednik Krstić je ukazao zadovoljstvo prisustvom pridruženih članova: Specijalne bolnice za rehabilitaciju Gornja Trepča, Autoprevoz Čačak, Sloboda ad Čačak i Institut za voćarstvo Čačak. .


Prisutnima su se obratili i predstavnici udruženja: Unija Čačak 2000, PU Gradac 97, Opšte
udruženje preduzetnika i UPŽ „Nadežda Petrović“. Predsednik Krstić se zahvalio svima na ukazanom poštovanju, i zamolio pre svega za sabornost i za pomoć u realizaciji opštih ciljeva svih privrednika. Podsetio je da se iduće godine priprema 10 godina postojanja FORUMA i da taj jubilej treba obeležiti na način kako priliči jednom ovakvom udruženju.

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar