Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Naprednjaci u Čačku za smenu Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih funkcija

post-title
Foto: Mediaportal


U Gradskom odboru SNS Čačak večeras je održan sastanak sa istom temom kao i u ostalim Gradskim i opštinskim odborima širom Srbije o događanjima su se do sada samo nezvanično pominjala, a reč je o neslaganjima između predsednika stranke Aleksandra Vučića i jednog od njegovih najbližih saradnika Nebojše Stefanovića. 

Stefanović je jedan od osnivača SNS-a, član je Predsedništva te stranke i predsednik stranačkog beogradskog Gradskog odbora. Ujedno je i aktuelni ministar odbrane u Vladi Srbije i potpredsednik je Vlade. Prethodno je bio i predsednik Narodne skupštine Srbije, a potom i ministar unutrašnjih poslova. 

Večerašnjem sastanku Gradskog odbora SNS-a u Čačku je prisustvovao i Krsto Janjušević, narodni poslanik SNS-a iz Prijepolja, koji je u stranci resorno zadužen za nadzor i kontrolu rada lokalnih stranačkih odbora u Zapadnoj Srbiji. 

Nakon njegovog uvodnog izlaganja i iznetih stavova, Gradski odbor SNS-a u Čačku večeras je jednoglasno predložio da se predsedniku stranke i nadležnim organima stranke preporuči smena Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih funkcija kao i njegovo isključenje iz stranke. 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar