Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Sa aerodroma Morava u Lađevcima avioni ponovo lete u Evropu: Od jula se uspostavlja sezonska linija od Kraljeva do Soluna

post-title
Foto: RINA


Na aerodromu „Morava“ u Lađevcima od 13. jula do 24. avgusta Er Srbija uspostaviće sezonske letove između Kraljeva i Soluna.

„Let će biti organizovan jednom nedeljno, utorkom. Polazak  sa aerodroma u Lađevcima je u osam časova ujutru, a  sletanje iz Soluna u 11:20. Karte se mogu kupiti na sajtu kompanije Er Srbija. Početni paket kreće se oko 40 evra u jednom pravcu“, rekao je za RINU direktor aerodroma „Morava“ Dragan Bugarinović.

 Zbog epidemije korona virusa i smanjenog interesovanja prethodnih meseci suspendovani su letovi za Beč, na aerodromu u Lađevcima obavlja se samo vanredni saobraćaj.

„Nadamo se normalizaciji u svim životnim segmentima, pa tako i kad je u pitanju vazdušni saobraćaj. Tokom epidemije realizovani su  najavljeni letovi, a nekoliko puta aerodrom „Morava“ korišćen je i za transport kovid bolesnika“, dodao je Bugarinović.

Prema nezvaničnim najavama, ukoliko epidemijska situacija bude dozvolila,  od oktobra meseca ponovo će biti uspostavljeni letovi od Kraljeva do prestonice Austrije.

RINA



Komentari

BRAVO!!!!

Данка

29.05.2021 10:41



BRAVO!!!!

Данка

29.05.2021 10:41


Ostavite komentar