Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak trči: Treći čačanski polumaraton se održava 26. septembra ove godine

post-title
Foto: Promo


Atletski klub “ČAAK”, u saradnji sa lokalnom samoupravom grada Čačka i prijateljima sporta, po treći put organizuje ovu uličnu trku koja postaje tradicionalna, a naš grad postavlja na važno mesto atletske mape Srbije i regiona. Prošlogodišnju trku smo u uslovima pandemije uspešno realizovali i završili obećanjem da će svaka naredna biti bolja i uspešnija. Danas sebi i građanima Čačka obećavamo da će i ovogodišnja manifestacija biti ponos svakog od nas.

Trudićemo se da opravdamo poverenje koje nam trkači godinama ukazuju i na najbolji način prezentujemo Čačak pred takmičarima i svim gostima koji tog dana posete naš grad.

Osim polumaratona, kao ozbiljnog ispita i za profesionalne dugoprugaše, ni ove godine nismo zaboravili na manje spremne ljubitelje sporta i rekreativce, za koje je planirana trka zadovoljstva na 5 km i trka na 10 km. Posebno mesto u okviru manifestacije predviđeno je za decu, kroz trke atletskih škola C, B i A.

Manifestacija će se održati 26. septembra 2021. godine  sa početkom u 9. časova. Okupljanje svih učesnika biće na gradskom trgu.

U prethodnim godinama, organizovanjem trkačkih događaja i okupljanjem ljubitelja trčanja u nezvaničnu trkačku zajednicu “Čačak trči”, stvorili smo prepoznatljiv imidž, koji podrazumeva brigu o potrebama svih građana, pa tako i osoba sa posebnim potrebama, za koje smo takođe pripremili trku na 200 m pod sloganom “Svi smo pobednici”. I to nije sve, deo novca prikupljen kroz kotizacije i sponzorstva biće doniran u humanitarne svrhe.

Na inicijativu velikog broja učesnika zbog izuzetno kvalitetne organizacije u teškim uslovima prošlogodišnjeg polumaratona Organizacioni odbor je ostao u ne promenjenom sastavu. Ukazano poverenje stvara veću obavezu I dodatni motiv za unapređenje u organizaciji, povećanje broja učesnika, i prerastanje u regionalno bitno takmičenje, a kao krajnji cilj veću promociju grada Čačka kao atletskog centra

Dobrodošli na PRAZNIK TRČANJA U NAŠEM GRADU!

ORGANIZATORI MANIFESTACIJE

•           Atletski klub “ČAAK”

•           Grad Čačak

•           Sportski centar ‘’Mladost’’

•           Čačanski sportski savez 

.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar