Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Miloš 'Show Me' Bajović ide na 'ferku' u Dubai!

post-title


Milos Show Me je u subotu potpisao ugovor sa Bare knuckle kombat organizacijom u Dubaiu. Ugovor će, kako saznajemo, biti na pet borbi i Miloš će se boriti prvi put 8.8.2021. protiv Grka Petros Vardakas. Šta je uopšte Bare knuckle?!

Bare knuckle je trenutno najbrže rastući borilački sport. Borci od zaštite nose samo gumu za zube što znači da se bore čak i bez rukavica. Show Me će se boriti po tradicionalnim Muay Thai pravilima (pobed pesnica dozvoljeni su udarci nogama, kolenima i laktovima).

milos bajovic3

Milos će veći deo svojih priprema za borbu odraditi u Beogradu gde trenira sa Stefanom Trajkovic I Veljkom Pilkic. Pod njih dvojice u pripremi mu pomaže i trener Ronin Carnage Global tima (čiji je Miloš član) Miša Baculov! ' Svaku sredu sam u Novom Sadu gde neprestano od Mise učim nove stvari i oštrim svoje laktove i kolena za borbu.

milos bajovic1

Ostatak sedmice provodim u Beogradu gde me Stefan "maltretirata" više puta dnevno. Jutarnji treninzi snage su stvarno novi nivo. A posle sparinga sa njim i Veljkom obavezni su mi lekovi za glavobolju' Miloš priča kroz smeh. ' Salu na stranu ali energija koju osećam je stvarno velika i pozitivna. Bare knuckle kombat je dao ugovor mnogim svetski poznatim imenima i vrhunskim borcima i siguran sam da ćemo priredi borbe za pamćenje u Augustu. Nemojte propustiti da gledate!' navodi Miloš.

milos bajovic4

 

Zanimljivo je da pored hrabrog Čačanina kod istog trenera, Stefana Trajkovic, trenira i kapiten naše košarkaske reprezentacije Aleksa Avramovic! Kako izgledaju delovi njihovih treninga kao i sama atmosfera možete pogledati na @stefan_thecoach instagram profilu. https://instagram.com/stefan_thecoach?utm_medium=copy_link



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar