Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mediji: Posle Jovičića pada i gradonačelnik iz Šumadije?

post-title


Nakon hapšenja Aleksandra Jovičića, predsednika opštine Palilula i člana predsedništva SNS, beogradski mediji najavljuju nova hapšenja. Informer piše da je pod istragom vise od 10 funkcionera, dok list Danas piše da među predsednicima opština i gradova vlada nelagoda posle hapšenja Jovičića. Objektiv na svojoj naslovnoj strani najavljuje hapšenje 10 naprednjaka.  

Kurir je objavio da će Jovičiću biti oduzeta sva nelegalno stečena imovina, ali i da se pod istragom nalazi i jedan gradonačelnik iz Šumadije.  

jovicic 1

jovicic

Nadležni češljaju još nekoliko predsednika opština i jednog gradonačelnika Kako saznaje Kurir, nadležni češljaju poslovanje još nekoliko predsednika beogradskih opština, ali i gradonačelnika jednog šumadijskog grada. - Nije Jovičić jedini predsednik opštine koji je na radaru nadležnih. Proverava se poslovanje još nekoliko njih, pre svega u oblasti izdavanja građevinskih dozvola. Isto tako, neki od njih su za kratko vreme značajno uvećali svoju imovinu, a što ne odgvora njihovim zvaničnim prihodima - kaže izvor našeg lista i policije i dodaje: Češlja se rad i jednog gradonačelnika iz Šumadije, čovek se mnogo osilio, umislio je da je on zakon i radi šta hoće - piše Kurir.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar