Pretraga vesti

Telefon nestale devojčice iz Čačka ne može da se locira jer je najverovatnije razbijen: Već četiri dana ni traga, ni glasa od Emilije, do porodice stižu različite informacije (VIDEO)

post-title
Foto: Screenshot


Čačak – O Emiliji R. duže od tri dana nema ni traga, ni glasa. Četrnaestogodišnja devojčica poslednji put je viđena u petak uveče, a u subotu rano ujutru napustila je kuću dok je cela porodica spavala. Do njih su ovih dana stizale oprečne informacije, ali nijedna nije bila od koristi.

„Poslednje što smo čuli jeste da je viđena kod jednog restorana u gradu, ali ne znamo da li je to uopšte tačno. Više nikakav trag nemamo. Kontaktirali smo sve njene prijatelje, ali niko je nije čuo od petka. U kući nije bilo nikakve svađe, niti nesuglasica da bi zbog toga otišla. Ocene jesu bile malo lošije u poslednje vreme, ali to svakako nije bio razlog za prepriku“, izjavila je za RINU Emilijina sestra Jovana.

Ona je rekla kako je Emilija jedino iz kuće ponela ranac, a mobilni telefon već danima nema signal. Obrisala je i sve društevene mrže. 

„Nedostupna je od tog trenutka, a policija nam je rekla da njen telefon uopšte ne može da se locira i da je najverovatnije razbijen. Danima nismo spavali, samo nam je cilj da se javi da je živa i zdrava. Ovim putem i njoj bih želela da poručim da ukoliko vidi sve ove objave da se javi, jer smo mnogo zabrinuti. Ona je samo dete koje ima 14 godina. Plašimo se za njen život i zdravlje“, kaže Jovana.

Porodica još jednom apeluje na sve građane da ukoliko vide Emiliju jave policiji ili porodici. Devojčica je visoka oko 1.70 centimetara, ima tamno smeđu dugu kosu, smeđe oči i mladež na nosu.

RINA

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar